The Romanian Educational System needs a gun to shoot itself!

1 Mar

D-na Mimi , repectiv atragatoarea caprita de mai jos, a sedus o multime de oameni care au format o coada interminabila. Urmatorul la rand este Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Incep cu cele 100 de variante de la Limba Engleza. O combinatie subtila de TOEFL, Cambridge si variantele de anul trecut. TOEFL-ul l-am dat, am scapat, nu mai vreau sa mai aud de el 2 ani de acum incolo. Din nefericire se pare ca o sa dau de el de fiecare data cand o sa-mi arunc ochii pe variantele astea nenorocite. Adica acasa, la scoala, in parc, in biblioteca, in vise, mai exact in cosmaruri. Apoi avem the “snobish” Cambridge. N-am vrut sa aud de el, nu l-am dat, am scapat, nu-l suport si n-as mai fi vrut sa aud de el toata viata. Dar guess what? Same f*cking thing! O sa ne iubim pana noaptea tarziu timp de 3 luni, incepand din seara asta. Apoi o sa dau cu sinonimele de pamant, o sa sufoc un text de-o sa ramana cu mental disabilities, mai fac 2-3 propozitii cu cateva cuvinte de parca as fi in clasa 2 a si ajung la eseu….eseu, eseu , eseu, eseu…si sunt fericita ca nu mi-am pierdut ecoul pentru ca tebuie sa trec la Limba si literatura romana. Care e standard. Apoi trecem la Istorie…imi vine sa plang cu lacrimi cand ma gandesc la sensul primelor 2 subiecte. Primul subiect: doua texte istorice si 7 intrebari. Al doilea subiect: doua texte istorice si 7 intrebari. Si al treilea, singurul necastrat ramane eseul, eseul, eseul. La ce mama d-nei Mimi avem 2 subiecte de acelasi gen? Domnilor sunteti plictisitori zau asa. La Filozofie nu am curaj sa ma uit. Si cam asta e si cu variantele. Mult asteptatele. Tinerii se joaca din ce in ce mai mult Counter Strike si ministerul face din ce in ce mai multe variante. Sau , hmm…impropriu spus..ca numarul e acelasi…. poate le ingrasa.

“I’m beginning to feel schizometric” .

Advertisements

2 Responses to “The Romanian Educational System needs a gun to shoot itself!”

  1. Cornelia March 1, 2008 at 8:39 pm #

    deci imi imaginez: cumvine inspiratia pentru variante. probabil D-na Mimi isi face treaba bine si le ofera cu fiecare pupic timd cate o idee. So, la 100 de variante 😕 , pentru fiecare varianta cate 4-5 little kisses 😕 apoi sunt vreo 20-30 de materii la care se fac variante. off, poor miss. She must be exhausted.

  2. sodiumpentothal March 2, 2008 at 9:04 am #

    =))
    M-am uitat si eu peste variantele de istorie, din moment ce o sa dau si eu BAC-ul la materia asta…Daca ar scoate vreodata o carte cu toate combinatiile posibile, cred ca ar avea vreo 1000 de volume a cate 1000 de pagini fiecare. Asta da defrisare…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: