Poveste

5 Apr

Aveam chef de plimbare. Dar unde sa mergi sa te plimbi :-?? Am plecat frumos de acasa…am agatat cativa prieteni pe drum si ne-am plimbat ca toti dobitocii de la gara la zahana, de la zahana la oltul de la oltul la steaua si tot asa vreo jumatate de ora. Astazi am descoperit ca pe langa cele 12300000 de fantani din slatina , cascade, tasnitori de apa din olt o sa se mai construiasca o fantana arteziana imensa care va fi amplasata in lungul unui bulevard. Si ma gandeam daca tot acasa la noi apa e verde-maronie pentru ca avem cel mai jegos sistem de canalizare , macar mustele si cainii maidanezi o sa aibe apa mai cristalina.

Apoi…dragutii de noi s-au gandit sa mearga la balta. Lumea cauta relaxare, pescuia, intr-o mirifica lumina rosiatica ce invaluia totul in mister. Cupluri de indragostiti priveau apusul ….si pana aici. Pentru ca ne gasiram noi sa distrugem toata atmosfera romantica. Si am deschis frumos usile, am dat muzica la maxim , switched to cradle of filth in asa hal incat am speriat toata fauna pe o raza de un km. Un tip melancolic isi scoate undita din apa isi ia gagica si sticla de bere il ia si pe tovarasul lui…si pleaca incetisor cu inima franta. Plecara si javrele care plimbau un catel, si mosii care n-au gasit intimitate…si pestii…si tantarii, iar noi dupa ce am facut curatenie la olt, ne-am urcat frumos in masina…si am ajuns in final , fiecare la casa lui, ca niste copii cuminti ce suntem.

Advertisements

4 Responses to “Poveste”

 1. sodiumpentothal April 7, 2008 at 6:05 pm #

  Not very nice, you know…

 2. extraordinar April 7, 2008 at 6:57 pm #

  hihi…cardle of filth:)) normal k i-am speriat! mama lor!

 3. Adelaide Vroshevski April 8, 2008 at 4:54 pm #

  we’re evil!!!!

 4. Lucian Vasile April 13, 2008 at 11:18 am #

  Bine că voi aveţi fântâni…În Ploieşti, spre exemplu, sunt doar vreo 2, dintre care doar una mai stropeşte din când în când…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: