inca o leapsa

2 Sep

Tocmai am mai primit o leapsa, putin cam aiurea ce-i drept, dar probabil o s-o fac si pe asta. So din cate am inteles tre sa povestesc lucruri penibile care mi s-au intamplat.

Sa vedem, pai in primul rand, cred ca e cam pueril sa-ti fie frica de intuneric si de fantome la …19 ani ? Bine asta in mod normal nu ar afecta cu nimic pe nimeni. Insa la un momentat intr-un tren oarecare ce mergea in directia Bucuresti – Constanta s-au urcat 3 astfel de domnisoare , care in momentul in care s-au speriat de o fantoma care s-a dovedit a fi un simplul calator, au tipat atat de tare incat probabil au speriat tot vagonul.

Mai departe.. hmm..toata lumea are momente blonde. Un astfel de moment am trait eu cand am incercat sa schimb viteza cu sticla de fanta care era in fata schimbatorului de viteze.

Moment penibil a fost si cand nu mai trecusem de vreo 4 ore la latina. Luni, 7:30 … prea mare bataie de cap sa te trezesti. Problema a fost ca in moment e urcam scarile cu un zambet larg pentru ca scapasem de o alta ora tampita de latina ma trezesc cu profa in fata mea care incepe sa urle ca la alte materii vin dar la latina nu!! Ce-o sa mai zambesc eu cand n-o sa promovez la latina… …auchi!

Ca sa nu mai zic de excursia la Pitesti! Dupa draguta intrebare a Mirunei: ” Magarii au mustati? ( btw, sa ne spuneti si noua ca n-am aflat inca 😉 , ne-am gandit noi sa intrebam pe cineva daca trenul are volan. Si cum tocmai trecea o locomotiva pe langa noi am tipat foarte tare la domul care era inauntru: ”
ma scuzati, puteti sa-mi ziceti si mie daca trenul are volan ? ”  “pt ce d-ra?”  , ” pai cum pt ce? , ca sa ia curbe ” …da si raspunsul a fost, ” da d-ra are, dar unul mai mic” :))

Alta faza penibila, hmm s-a intamplat cam acum un an, i was taking driving lessons..si a venit momentul sa fac plecare din rampa..mi se explica ce trebuie sa fac si eram gata. Dar nu pleca masina. Si m-am crizat, efectiv nu voia sa plece. Intructorul ma intreba ” sigur ai apasat pedala care trebuie?  Da da da, dar nu pleaca… ” sigur sigur?  ia verifica ” … da, voiam sa plec din rampa cu frana calcata…se putea si mai rau cred…

Daca imi mai amintesc o sa mai update…

Advertisements

2 Responses to “inca o leapsa”

  1. Eretele September 3, 2008 at 7:35 am #

    Da, mulţumesc că ai acceptat tortura. Amuzant şi concis.

  2. dana September 6, 2008 at 12:50 am #

    Zi si pe aia cu benzina, sau e cam out of date =))?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: