neotango

18 Jul

Acultam ieri Radio Guerilla, in primul rand pentru ca au muzica foarte buna, si in al doilea rand pentru ca voiam sa mai aflu ce se intampla pe acasa. Si surpriza mare, aflu ca Narcotango o sa aibe concert in Bucuresti pe 23 iulie. Din pacate eu nu o sa pot merge dar incurajez toata lumea care ajunge pe meleagurile bluishgreen.wordpress.com sa mearga la concert 🙂

Trupele de ‘alternative’ tango cu il numesc eu, au reusit o combinatie perfecta de muzica jazz, electronica si traditional tango. Dintre cele mai celebre trupe ale genului pot sa amintesc Gotan Project, care acum sunt destul de faimosi, Bajofondo ( al caror concert tocmai l-am ratat), Tanghetto, si Otros Aires (very charming name).

Atunci cand persoanele care nu au nicio legatura cu this lovely dance isi dau cu parerea, tind sa se refere la noi ‘tangueros’ ca fiind demodati. Evident, ascultam si mult tango traditional, dar in general tinerii tind sa asculte electrotango, sau neotango. Asta pentru ca iti da posibilitatea sa fi la fel de senzual, dar putin mai creativ.

2 Responses to “neotango”

  1. andreea April 29, 2010 at 11:42 am #

    …ca tot vorbeai de ei, Gotan project concerteaza din nou in Romania, pe 25 iunie, la Sala Palatului. Spectacolul din Capitala este inclus in turneul european de promovare al ultimului album semnat de Gotan Project, „Tango 3.0”, lansat pe piata la sfarsitul lunii aprilie. Bilete pe eventim.ro.

  2. Adelaide Vroshevski April 29, 2010 at 12:59 pm #

    wow, super. am deja albumul, dar din pacate n-o sa pot merge la concertul din bucuresti, dar daca zici ca au turneu pot sa verific cand concerteaza la Londra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: